Of zij thuis een feestje mocht houden, vroeg de 16-jarige dochter van Rachel Lynn Lehnardt (36) in de Amerikaanse stad Evans (Georgia). Natuurlijk mocht dat: mama zette alcohol en marihuana op tafel, trok de kleren uit en het feest kon beginnen.

Om de kinderen bezig te houden, bedacht Rachel wat seksspelletjes, zoals ‘naakt Twister’, en verrichte zij seksuele handelingen met zichzelf voor de groep.

Moeder trok zich met een 18-jarig vriendje van haar dochter terug in de badkamer waar zij met elkaar de liefde bedreven, en zegt dat zij later wakker werd in haar bed terwijl de 16-jarige vriend van haar dochter haar (de moeder) verkrachtte.

Rachel’s naaktheid was niet vreemd voor haar dochter: mama deelde vaak foto’s waarop zij het deed met haar vriend en ander pornografisch materiaal.

De dochter voelde zich schuldig dat haar vriendje seks had met haar moeder, staat in het proces-verbaal van de politie: volgens de dochter is haar 16-jarige vriend “reusachtig”, en als zij in staat was geweest hem te ontvangen, had hij het nooit met haar moeder hoeven doen, verklaarde de dochter.

Maar omdat Lehnardt hele erge spijt had en beloofde dat zij het nooit meer zou doen, hoefde zij het gevang niet in. Zij kreeg een proeftijd van 12 maanden en zes boetes van 100 dollar elk voor het aanzetten van minderjarigen tot strafbare handelingen.