Je eerste schooldag is natuurlijk al superspannend, maar voor de 5-jarige Prince werd het een vervelend avontuur. Het jochie bleef per ongeluk achter in een afgesloten schoolbus.

De chauffeur had niet in de gaten dat het jongetje nog in de bus zat toen hij bij de school in het Amerikaanse Berks County was aangekomen en zijn bus afsloot. Niemand had door dat de kleuter nog in de bus zat en de lessen begonnen gewoon.

Zijn moeder vertelt tegen CBS dat Prince 's ochtends al erg gespannen was om naar school te gaan. Ze kwam er pas achter dat hij de klas nooit had bereikt omdat hij tijdens de lunch niet thuiskwam. Hij werd even later gevonden, moederziel alleen in de bus.

De moeder heeft Prince naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Het was namelijk een nogal hete dag. "Het was vreselijk. Hij was doorweekt en herkende me eerst helemaal niet", zegt de moeder.

De busmaatschappij heeft de chauffeur direct ontslagen. Het jongetje maakt het nu redelijk goed. Maar de moeder brengt hem voorlopig met de auto naar school.
Foto