Binnen een dag was hij uitverkocht: de geurkaars die ruikt naar een gloednieuwe MacBook. Apple liefhebbers met weinig geld kunnen zo toch de sensatie beleven van het uitpakken van een kakelverse laptop, zonder daarvoor een maandsalaris kwijt te zijn.

Twelve South, een accessoiresfabrikant die exclusief voor Apple produceert, bracht de kaars deze week op de markt. De kaarsen zijn met de handgemaakt in Charleston, South Carolina en ruiken volgens het bedrijf naar munt, perzik, basilicum, lavendel, mandarijn en salie.

Deze natuurlijke combinatie zou volgens Mac-experts van website Macstadium bijzonder dicht bij de echte geur van een MacBook komen.

Het is niet de eerste keer dat een bedrijf een geur uitbrengt die naar MacBook ruikt. Zo kwam parfurmerie Air Aroma in 2012 met een geur genaamd 'Eau de MacBook Pro'.

Mocht de geur van een net uitgepakte laptop je toch niet helemaal kunnen bekoren, zijn er nog tal van andere bijzondere kaarsen om het huis mee te 'verfrissen'. Denk bijvoorbeeld aan een kaars die naar Donald Trump zou moeten ruiken, verbrande boeken of naar buskruit.
Foto