Een studente in het Amerikaanse Texas deed werkelijk alles fout wat je fout kunt doen achter het stuur. Ze botste dronken, halfnaakt op een politieauto.

De aanleiding van het ongeluk is misschien nog wel het opvallendst. De 19-jarige Miranda stond voor het rode stoplicht en besloot haar vriendje te verrassen met een pikante Snapchat-foto. Al zittend in haar SUV trok ze haar blouse en bh uit voor de foto.

Maar in alle opwinding heeft Miranda waarschijnlijk de politieauto die (met zwaailichten aan) aan de kant van de weg stond over het hoofd gezien. Toen de agent na de crash bij de auto van de vrouw kwam kijken, zag hij dat ze druk bezig was haar bh en blouse aan te trekken.

De agent had niet lang nodig om uit te vinden of Miranda gedronken had. In de auto lag een geopende fles wijn, een bloedtest wees later uit dat ze inderdaad te veel gedronken had. Voor Miranda krijgt het hele verhaal nog een nare nasleep.

Ze is aangeklaagd voor rijden onder invloed, als minderjarige mag ze überhaupt niet drinken en de betaalde borgsom van 2.000 dollar zal thuis ook nog wel besproken worden.