De verbazing was groot toen een klant snackbar Snackland Holleblok in Huizen probeerde te overvallen. Eigenaar Zakaria Gendi wist de overvaller met een smoes de winkel uit te werken.
Zakaria dacht dat de man, die vlak voor de overval nog rustig een patatje had zitten eten in de snackbar, een grapje maakte toen hij een mes trok en geld eiste. "Ik vroeg aan hem 'ben je bloedserieus? maakt je een grapje?', maar hij zei 'nee, ik maak geen grapje'."

De snackbarhouder reageerde gewiekst: "Ik zei 'die jongen is net weggegaan met het geld. Ga maar achter hem aan'." De overvaller deed precies wat Zakaria hoopte dat hij zou doen: hij verliet het pand in de hoop daar het geld te vinden. Zodra de overvaller de zaak uit was, liet Zakaria het elektrische rolluik naar beneden zakken. "Hij kon niet meer terugkomen."
Daarna belde hij de politie, die de verdachte in de buurt kon aanhouden. Tot grote opluchting van Zakaria, die vooral blij was dat de kinderen in de zaak niets is overkomen. "Ik wilde niet dat de kinderen er last of angst aan zouden overhouden. Daarom vond ik dat die man zo snel mogelijk weg moest van hier."