|
Sophiesticated Oudgediende
WMRindex: 1.883 OTindex: 7.877
|
Mmm, klinkt niet slecht |
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
@Sophiesticated: De bodem is een recept van een Italiaanse kok. Zelfs zonder vulling is die zeer lekker. Ik ben ook van plan om een brood ervan te maken. |
|
ikke98 Erelid
WMRindex: 387 OTindex: 4.105
|
|
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
@ikke98: Een stokbrood. Voor toastjes. |
|
Sophiesticated Oudgediende
WMRindex: 1.883 OTindex: 7.877
|
Jammie |
|
christian11x Erelid
WMRindex: 371 OTindex: 1.626
|
|
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Je kan dan de plakjes bestrooien en dan even in de oven afbakken. Maar ik wilde er ook gedroogde tomaten erin verwerken. |
|
christian11x Erelid
WMRindex: 371 OTindex: 1.626
|
@WMR-kok: zo te zien experimenteer jij veel |
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
De pizzabodem heb ik met de hand gemaakt. Vandaar ook dat mooie dikke randje om de pizza. @christian11x: Ik doe niets anders. De pizzabodem maken lukt ook steeds beter. Ondanks de rijke vulling gaan de punten niet hangen. Het is een pizza voor 2 à 3 personen. Maar als deze in een restaurant verkocht zou worden ben je denk ik al snel 25 euro kwijt. |
|
ikke98 Erelid
WMRindex: 387 OTindex: 4.105
|
|
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
ikke98: Dan moet ik een kok in dienst nemen, mijn horeca papieren gaan halen, inschrijven bij de kamer van koophandel, boekhouder inhuren, ect. |
|
ikke98 Erelid
WMRindex: 387 OTindex: 4.105
|
|
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
ikke98: Maar fysiek niet voor dat werk meer bekwaam. |
|
ikke98 Erelid
WMRindex: 387 OTindex: 4.105
|
|
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
ikke98: Daar zit ik al een hele tijd aan te denken. |
|
ikke98 Erelid
WMRindex: 387 OTindex: 4.105
|
|
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
ikke98: Ik heb via Ranie een uitgever gevonden. Ik denk er regelmatig aan hoe het eruit moet gaan zien. Het moet revolutionair zijn. Zoiets als de krant uit de film Harry Potter. En de krachtbron moet de rug van de kaft worden. Zonnecellen erin en een accu. |
|
Justist Erelid
WMRindex: 1.054 OTindex: 6.624 T |
@WMR-kok: Veel te duur voor een kookboek Maar ik denk ook wel dat je er mee kan verdienen hoor |
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
@Justist: Ik denk wanneer de techniek voor comercieël gebruik vrijgegeven wordt het erg mee zal vallen. |
|
Justist Erelid
WMRindex: 1.054 OTindex: 6.624 T |
@WMR-kok: En hoe wil je hem dan gaan lezen als er toevallig geen zonlicht op de achterkant schijnt? Dan zijn er geen plaatjes meer , en die vind ik toch best belangrijk in een kookboek (kan je zien of wat jij maakt een beetje overeen komt). Bovendien verwacht ik niet dat mensen vaak buiten in de zon zullen gaan koken, maar eerder binnen in een muffe keuken (met afzuiging, dat wel, maar verder...). Dus ik zou het, als ik jou was, houden bij normaal papier, of overgaan op een digitaal format, want daarbij kunnen die plaatjes ook Valt me trouwens plots op dat Kpuc veranderd is in nietmeer. En dat hij dus ook een flinke tijd niet meer online is geweest. |
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
@Justist: Zoals ik al eender zei, een accu in de rug van de kaft. Kijk eens bij Hamilton. |
|
Justist Erelid
WMRindex: 1.054 OTindex: 6.624 T |
@WMR-kok: +1 voor jou *mind-blown* Hoe kan hij op sommige topic wel zijn verwijderd en op andere niet? |
|
WMR-kok Oudgediende
WMRindex: 5.850 OTindex: 106.950 S |
Regel 1: De WMR-kok heeft altijd gelijk! Regel 2: Mocht de WMR-kok geen gelijk hebben, dan treedt regel 3 in werking. Regel 3: Ga terug naar regel 1. |
|
Davh11 Oudgediende WMRindex: 2.175 OTindex: 6.417 Wnplts:
|
Hamilton is weer weg, 't is zonde. gelukkig is er altijd nog zoiets als facebook |
|
ikke98 Erelid
WMRindex: 387 OTindex: 4.105
|
Davh11: wat is er gebeurd met hamilton |
|