hr
jaargang -23 - laatste artikel 29-9 10:00 - 75193 artikelen -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


moppen en spelletjes - moppen en spelletjes - moppen en spelletjes


1 2 3 4 .... 354 355 356 [357] 358 359 360 485 486 487 488

king of the hill 2

30-05-12 07:22:55
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Allone vraagt zich af waar T-S toch blijft, maar dan krijgt ze een telefoontje; T-S ligt met een virus in bed en kan voorlopig niet de heuvel veroveren.

Allone's hill.

30-05-12 07:25:35
DoccieDraaiorgel
Erelid


WMRindex: 151
OTindex: 5.767
S
T-D vindt dit echter zo'n onzin, dat hij T-S mee naar de heuvel neemt, Allone erafgooit en T-S op de heuvel zet.

T-S's Hill

30-05-12 07:27:35
allone
Oudgediende


WMRindex: 51.795
OTindex: 93.006
@Tom-Servo: dat vroeg ik me idd af, hoopte dat je lekker op vakantie was, maar dit is een minder leuke 'vrije-tijds-besteding'..
beterschap!
blijf lekker warm in bed.. en laat je niet kisten door TD, die nog geen afgestudeerde dokter is, en die voortdurend van gedaante verwisseld.. duidelijk te wisselvallig, om goede beslissingen voor anderen te nemen.

.. ondertussen zal ik de heuvel voor je 'warm houden' 8O

my hill

30-05-12 16:01:58
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.597
OTindex: 5.605
Allone is inmiddels in slaap gevallen omdat niemand een poging doet om de heuvel te veroveren. Stiekem sluipt Madarian de heuvel op met een paar helpers, en voorzichtig tillen ze haar op, en leggen ze haar op een vlot in een rivier die vlakbij ligt. Daarna geven ze het vlot een klein zetje. Als Allone na een tijdje wakker wordt van een eend die haar wakker pikt, valt ze in het water.

Intussen is Madarian weer de heuvel op gegaan, en geniet van de rust en z'n puzzelboekje.

My hill.

30-05-12 16:07:17
nietmeer
Vàilan voelt zich weer stukken beter en keert terug naar de Hill. Daar ziet hij een bekend figuur staan.

Ah, de Mad Arian. Dat is weer eens lang geleden, nietwaar? Vàilan probeert zich te herinneren wat er ook al weer gebeurde toen ze elkaar voor het laatst zagen. Omdat hij dat niet meer weet besluit hij zich te richten op het nu. Maar omdat hij zijn Hill-Kit thuis heeft laten liggen, heeft hij niks om Madarian te verjagen. Gelukkig is dit een fictieve wereld waarin alles kan. In theorie dan. Vàilan denkt heel diep na en plots verschijnt er een enorme golfclub. Hiermee mept hij Madarian van de heuvel.

Fore!!!!

My Hill

31-05-12 09:14:34
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.597
OTindex: 5.605
Madarian komt gelukkig zacht terecht. Hij belt meteen de politie en doet aangifte. Niet veel later wordt Vailan gearresteerd wegen poging tot mishandeling en/of poging tot doodslag. Madarian wrijft over de plek waar Vailan hem had geraakt terwijl hij de heuvel weer op gaat, en gaat nu staand puzzelen. Zitten zal wel even niet gaan.

My hill.

31-05-12 13:16:56
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
T-S is aan de beterende hand en loopt de heuvel op. Maar het virus dat hij had is nog wel besmettelijk. Hij besmet Madarians mobiele telefoon, die daardoor stopt met werken. Madarian moet het ding naar de winkel terugbrengen.

My hill

31-05-12 15:15:50
nietmeer
Vàilan neemt een goede advocaat in de arm en al snel staat hij op vrije voeten. Maar waar gaat hij die advocaatkosten van betalen? Vàilan verkoopt zijn muntenverzameling en de zaak is afgedaan.

Die nacht wordt hij angstig wakker. Munten...munten...hij ontdekt dat ze weg zijn. Hij baalt als een stekkerdoos en weet niet meer wat hij moet doen. In een krankzinnige bui stormt hij de heuvel op en roept dat het einde der tijden nabij is. Tom-Servo besluit om de hulpdiensten erbij te halen, maar voordat hij de kans krijgt wordt hij door Vàilan omvergelopen. Servo rolt hierdoor de hill af en komt toevallig in de laadbak van een passerende pizzakoerier terecht en wordt meegenomen.

Vàilan blijft nog wat rondjes rennen en bedenkt ondertussen hoe hij zijn verloren munten terug moet krijgen.

My completely insane hill.

31-05-12 17:05:12
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.597
OTindex: 5.605
Er wordt in de winkel nieuwe firmware geïnstalleerd op Madarians mobiel. Madarian loopt richting de heuvel, terwijl hij alle contactpersonen in z'n mobiel zet. Aangekomen bij de heuvel ziet hij Vailan rondjes rennen en gek doen. Madarian belt 112, en zegt dat Vailan ontsnapt is. Het antwoord is dat Vailan op borgtocht vrij is. Madarian waarschuwt de 112 operator dat Vailan ERG gek doet op de heuvel en vraagt om hulp. Een ambulance komt snel opdraven en die hulpverleners weten hem tot bedaren te krijgen met een kalmeringsspuitje. Hij wordt afgevoerd door de ambulance. Madarian begint de rotzooi op te ruimen die Vailan in z'n psychose gemaakt heeft.

My hill. :P

31-05-12 18:32:02
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Nadat meerdere klanten klagen over die metaalachtige smaak aan hun pizza, wordt T-S in de laadbak ontdekt. Nog onder de tomatensaus en kaasresten wordt hij de pizzeria uitgeschopt.

Ondertussen krijgt Madarian op de heuvel last van een agressieve kangoeroe. Het beest blijft hem maar stalken en probeert zelfs wat mepen uit te delen. Madarian voelt zich niet meer veilig en vlucht, met het beest achter zich aan.

My hill

01-06-12 13:54:44
nietmeer
T-S heeft geen zin om op de heuvel vast te zitten roesten en als hij Bookwurm dan langs ziet komen lopen bied hij haar de heuvel aan. Bookwurm accepteerd het en gaat zitten kijken hoe T-S roesterig terug loopt om naar huis te gaan om olie te pakken...

My Hill

01-06-12 13:59:15
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.597
OTindex: 5.605
Als Madarian langs een paar agenten rent, worden plotseling de agenten doelwit van de kangoeroe, en de agenten besluiten de kangoeroe dood te schieten. Madarian bedankt de agenten en brengt het karkas naar het dichtst bijzijde restaurant en geniet van een heerlijke kangoeroemaaltijd. Daarna gaat Madarian terug naar de heuvel, waar Bookwurm nu op staat. Madarian besluit een aantal boeken te halen, die aan Bookwurm te laten zien, en dan te gooien in een oud papiercontainer. Bookwurm vindt dat een smakelijk hapje en gaat ook in de container zitten. Madarian gaat intussen de heuvel weer op en hij gaat verder met het opruimen van de heuvel., en gaat daarna weer verder puzzelen.

My hill.:P

EDIT: Stukje gewijzigd omdat Bookwurm sneller typte dan ik...:P

01-06-12 14:01:55
nietmeer
bedankt voor de boeken, ze smaken lekker:P

Madarian's Hill

01-06-12 14:46:29
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Dan krijgt Madarian het warm. En waarom beginnen zijn benen zo te trillen? Opeens springt hij van de heuvel. En daar blijft het niet bij; hij kan niet meer stoppen met springen.

T-S komt tijdig terug en kan het een en ander ophelderen; die kangoeroe die Madarian aanviel, en die hij zo kundig heeft laten doodschieten en opgegeten, was agressief omdat hij aan de zeldzame gekke-kangoeroe-ziekte leed. Die ziekte is op mensen overdraagbaar via het vlees van deze dieren en resulteert dan in urenlang ongecontroleerd heen en weer springen. Madarian vervloekt T-S dat hij dat niet eerder gezegd heeft, en springt zonder dat hij enige controle over zijn benen heeft verder richting de horizon.

My hill

01-06-12 15:05:42
Justist
Erelid


WMRindex: 1.054
OTindex: 6.624
T
Na een flinke periode van afwezigheid, komt The Justist weer bij de heuvel aan. Als hij ziet dat T-S er op zijn dooie gemak op zit, en hem niet in de gaten heeft, schiet hij drie chaosballen op T-S af. Door deze chaosballen, die vlak voordat ze raken nog samensmelten tot een grotere, wordt T-S, inclusief ligbed, geteleporteerd naar Mecha-Transylvanië, het land van de robotvampiers. (a)

My Hill :)

01-06-12 15:40:36
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.597
OTindex: 5.605
Na een tijdje weet Madarian eindelijk redelijk de richting te bepalen welke kant hij op springt, en weet terug te keren naar de heuvel. Jusist probeert ook chaosballen te gooien naar Madarian, maar door dat gespring zijn die ballen allemaal mis. Dan springt Madarian bovenop Jusist, die omvalt. Madarian blijft op hem springen, en kan zichzelf niet van hem af sturen. Dan houdt het springen eindelijk op. Jusist moet naar het ziekenhuis toe om zich te laten behandelen, dus Madarian belt meteen 112 voor een ambulance, en vraagt meteen of ze een vaccin mee kunnen nemen tegen de gekke-kangoeroe ziekte.

Terwijl Jusist in de ambulance geladen wordt, krijgt Madarian het vaccin ingespoten. Hij moet rustig aan doen, dus hij gaat weer verder puzzelen op de heuvel.

My hill.:P

01-06-12 15:48:43
nietmeer
Dat vaccin maakt Madarian wat slaperig en hij gaat op de heuvel liggen snurken. Bookwurm ziet het en rolt hem stilletjes de heuvel af het riviertje in.

My Hill

01-06-12 15:49:14
nietmeer
Vàilan heeft z'n verstand teruggevonden en gaat naar de lokale Radiosterrenwacht om voor de gein een paar boodschappen de ruimte in te sturen. Niet lang daarna blijken er signalen terug te komen. Er is daar iets. Vàilan stuurt weer een boodschap de ruimte in met de mededeling dat er iets waardevols op de Hill te halen valt. Uit het teruggekomen signaal blijkt dat 'zij' er interesse in hebben.

Vàilan gaat zelf ook naar de Hill en ziet al een gigantisch ruimteschip boven de Hill zweven. Bookwurm lijkt het eerst niet door te hebben, maar zodra haar mobieltje wordt opgestraald kijkt ze naar boven en ziet het kolossale ding. Nog voordat ze wat kan doen wordt ze opgestraald en verdwijnt ze in het schip.

Vervolgens wordt de heuvel uitvoerig gescand, maar op de puzzel en Bookwurm na is er niks interessants te vinden.

Vàilan loopt alvast de heuvel weer op en neemt deze over. De mega-UFO vertrekt weer naar 'huis'.

My Hill.

01-06-12 16:06:25
nietmeer
toen 'ze' Bookwurm bekeken, terwijl ze las. vonden ze haar saai. 'Ze' gingen weer naar de aarde terug om Bookwurm op de heuvel neer te zetten. 'Ze' zagen verder niemand anders interesants, dus namens 'ze' Vailan mee, in de hoop dat hij toch een stuk interesanter is.

My Hill

01-06-12 16:58:16
Madarian
Oudgediende


WMRindex: 2.597
OTindex: 5.605
Terwijl 'ze' zich klaarmaken om te vertrekken raakt er ééntje de vuurknop. Een straal blaast de complete heuvel op, en Bookwurm wordt weggeblazen door de kracht van de explosie. Madarian komt net uit het riviertje en ziet alles gebeuren. Als hij dan naar de kuil toe loopt, dan ziet hij een grote verzameling archeologische spullen liggen, die kennelijk niet van waarde waren voor 'ze'. Madarian begint alle voorwerpen uit te graven.

My hole! :P

01-06-12 17:02:04
DoccieDraaiorgel
Erelid


WMRindex: 151
OTindex: 5.767
S
T-D gaat op een heuvel zitten, en neemt de HillSpirit mee.

My new Hill

01-06-12 18:09:27
Justist
Erelid


WMRindex: 1.054
OTindex: 6.624
T
Terwijl 'ze' vertrekken, blijkt er iets mis te zijn. Namelijk Justist, die 'ze' eerder opgestraald hadden, heeft geen zin om een ruimtereis te maken, en zorgt dus voor wat chaos op het ruimteschip. Door deze chaos, is het ruimteschip onbestuurbaar geworden, en scheert het wonder boven wonder net boven de hill langs. Door deze actie wordt The-Doctor van de hill geschept en blijft hij aan de voorkant kleven, totdat het ruimteschip neerstort in de kuil van Madarian, die ook niet op tijd kon wegkomen.

Justist was tevens al op precies het juiste moment uit het ruimteschip gesprongen, hij landde namelijk keurig op de nieuwe hill.

My Hill :)

01-06-12 18:37:43
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Het wordt donker, en opeens steekt er een vreemde mist op. Justist hoort iets zijn kant op komen, maar wat. Het klinkt als vleugels... vleermuisvleugesl... maar ze piepen en knarzen zo, alsof ze van metaal zijn.

De mist wordt dikker, en dan doemen opeens 2 rode ogen voor hem op. Het is... T-S. Die nu een robotvampier is! 8O Justist schrikt zich een ongeluk en probeert snel een chaosbal af te vuren, maar in zijn haast laat hij het ding in zijn eigen gezicht ontploffen. Justist wordt de heuvel afgeslingerd.

T-S vestgigd zich op de heuvel. Een verdwaalde automobilist rijdt met zijn wagen de heuvel op, en wordt door T-S gegrepen. T-S begint alle olie uit de auto te zuigen terwijl de man angstig wegvlucht.

My hill

02-06-12 08:18:28
allone
Oudgediende


WMRindex: 51.795
OTindex: 93.006
omdat het ondertussen al meer dan 14 uur geleden is, dat Tom heeft gegeten, begint de honger aan hem te knagen, en hij gaat op zoek naar een benzinestantion..

my hill

02-06-12 10:32:23
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Bij het benzinestation laat T-S zich flink vollopen, en de rekening stuurt hij naar Gizmonic Institute. Daar komen ze er zodoende achter wat er gebeurd is, en ze komen hem vangen voor een herstellende reparatie.

Allone blijft op de heuvel wachten tot er iemand komt om de heuvel van haar af te pakken. Ze wacht.... en wacht ... en wacht ... maar er komt niemand. Het is compleet stil; in de wijde omtrek is niemand te zien. Niemand te horen.

niemand

Allone wordt eenzaam. Normaal zie je op de heuvel altijd wel wat mensen om je heen, maar nu is er echt niks; het is helemaal uitgestorven. Allone begint dit zelfs verdacht te vinden; waar is iedereen? Ze verlaat de heuvel en gaat op zoek.

My hill

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 354 355 356 [357] 358 359 360 485 486 487 488

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven