Michael Carroll, een 27-jarige crimineel, haalde in 2002 de jackpot binnen toen hij met de Lotto maar liefst 11,4 miljoen euro won. Vandaag, negen jaar later, zit al zijn geld er door en moet hij het stellen met 88 euro per dag die hij verdient als schilder. Dat wil zeggen, als hij tenminste niet te dronken is om te werken.
Caroll haalde in 2002 de wereldpers met zijn winst. De kerel ging zijn 11 miljoen toen immers afhalen met een enkelband om nadat hij al meerdere malen was veroordeeld voor verscheidene criminele feiten. Vandaag verschijnt de man opnieuw voor de rechter nadat hij het nagelaten had om zich te gaan melden en hij betrapt werd terwijl hij dronken met de auto reed.
Intussen heeft hij in die negen jaar tijd ook al zijn geld verkwanseld. Hij gaf zijn fortuin uit aan feestjes, prostituees, juwelen, drugs en ‘donaties aan vrienden’. En natuurlijk ging ook een groot deel van de centen naar de alcoholverslaving van de man, waar hij nog steeds mee kampt. Hij wil naar eigen zeggen nu terug van nul beginnen en eerlijk zijn geld verdienen als schilder.