EINDHOVEN - De fans zijn er klaar mee. Na het fiasco tegen Duitsland woensdag is er nog maar weinig vertrouwen in een goede afloop voor Oranje op het EK. En dus worden shirts en andere Oranje-snuisterijen via Marktplaats verkocht. Zelfs het Nederlands elftal gaat in de uitverkoop.
In Mill wordt complete een EK-tribune aangeboden, want 'die hebben we toch niet meer nodig'. Jan uit Tilburg gaat een stapje verder. Hij biedt een 'tweederangs Nederlands elftal aan', op te halen in Oekraïne. "Misschien iets om bij amateurs als ballenjongen te laten werken", staat er in de advertentie. De vraagprijs is 7 eurocent. Volgens Hugo uit Breda 'staat het leuk in de tuin of is het handig voor de afwas'.
Heb je nog niet alle hoop verloren en wil je 'onze jongens' extra aanmoedigen, dan kun je op Marktplaats terecht voor kaartjes voor de wedstrijd tegen Portugal. In Vught en Goirle worden ze aangeboden voor 150 euro en niet omdat ze er geen heil meer in zien. "Ik krijg het helaas niet geregeld via mijn werk, anders was ik zeker gegaan", aldus de heer De Wild uit Vught.