Een 33-jarige man uit Kerkrade kent de politie inmiddels veel te goed. Hij werd in 13 uur tijd maar liefst drie keer aangehouden.

De ellende begon zaterdagavond om 22.00 uur. Agenten hielden de man aan om een blaastest af te nemen, maar de man had hier geen zin in dus ging er direct vandoor. De politie wist hem nog te pakken en zo werd hij voor de eerste keer aangehouden.

De man weigerde nog steeds de blaastest te doen, dus werd zijn rijbewijs afgepakt. De man mocht gaan en liep nogal ge´rriteerd naar buiten en als wraak schopte hij tegen een politieauto. Vernieling van een politiewagen is natuurlijk niet toegestaan, dus werd de man voor de tweede keer aangehouden.

Het Openbaar Ministerie (OM) bepaalt later wat voor straf de man krijgt voor de vernieling, dus hij mocht met een dagvaarding het politiebureau verlaten. De man wilde natuurlijk snel naar huis, dus stapte hij gewoon in zijn auto, terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Aanhouding nummer 3, de man mocht weer terug naar het politiebureau.