Karin en Willem Geertsma, de sinds drie weken vermiste broer en zus uit Terneuzen, hebben kort voor hun verdwijning alles achtergelaten.
Iwan Kievit is de eigenaar van de woning in Nieuwe Tonge waar Karin Geertsma tot eind februari woonde. ,,Ze zijn verdwenen met achterlating van alles. Laptop, telefoons, identiteitskaart, auto- en belastingpapieren, bedrijfsgegevens, alles'', aldus Kievit. Ze hebben volgens de huiseigenaar 'alles in de kelder gemikt'. ,,Ik heb er zes kuub uitgehaald. Ook Willems auto hebben ze hier laten staan. Als ze nog opduiken, dan heb ik nog een rekening van vierduizend euro voor ze. Ze hebben de laatste maanden geen huur betaald."

Tresi Barros, een oude vriendin van Karin en Willem Geertsma denkt dat Karin erg in de war was. ,,Kort voor ze verdwenen, hebben ze nog bij een vriend van me een potje alternatief geneesmiddel neergezet met een briefje. Hij moest dat maar gebruiken omdat hij Judas was in een vorig leven. Dan ben je toch niet normaal?"

Barros noemt zichzelf een medium. Over Karin en Willem heeft ze geen informatie. ,,Dat kan niet. Ik maak mezelf altijd blanco voor een reading. Bij mensen die ik ken, werkt dat niet. Drie vrienden van me, die Karin en Willem ook kennen, hebben pas dezelfde droom gekregen, dat ze in het water zijn gereden. Maar ik kan me niet voorstellen dat Karin zelfmoord gepleegd zou hebben. Dat is niks voor haar."

De politie heeft in de zaak een aantal tips gekregen. Hoeveel tips het betreft kan