Subtiel is het allerminst, maar opvallen doet hij des te meer. De Saoedische Bin Abdullah bezoekt Londen en de jongeman blijkt zelf een ware publiekstrekker. Abdullah is namelijk niet alleen gekomen. In zijn kielzog reizen vier 'gouden' bolides mee die in totaal meer dan een miljoen euro waard zijn.

Taxi's of het openbaar vervoer zijn duidelijk niet aan deze vakantieganger besteed. Om zich te verplaatsen in de Britse hoofdstad kiest deze Saoedi uit één van zijn vier 'gouden' voertuigen die hij speciaal heeft laten overbrengen uit zijn vaderland. Eén voor elke gelegenheid.

Bijzonder exemplaar
Het meest bijzondere exemplaar is zonder twijfel de Mercedes G63 AMG 6X6 ingepakt in goud vinyl. De enorme bak lijkt geschikter om de duinen van de Saoedische woestijn te bedwingen dan om er mee te tuffen door de chique winkelstraten van Londen. Het speeltje op zes wielen kost zo'n 470.000 euro.

Daarnaast bezit de man een Rolls-Royce Phantom coupé, een limousine van 445.000 euro. Wanneer er gelegenheid is om het gaspedaal iets dieper in te trappen, kan de twintiger uitpakken met zijn Lamborghini Aventador SuperVeloce die meer dan 400.000 euro waard is. Tot slot kan de jongeman ook nog in zijn Bentley Flying Spur stappen met een waarde van 280.000 euro.

Op zijn instagramaccount legt de Saoedische Abdullah zijn luxueuze levenstijl graag vast. Regelmatig post hij daar ook foto's en video's van zijn gouden bolides. Op een recente video is te zien hoe de man in de woestijn met zijn Mercedes G63 een kameel opjaagt.
Foto