Straf verhaal uit Bunschoten, Nederland. Daar trok een 60-jarige moeder naar de rechtbank om haar zoon het huis uit te krijgen.

De dame heeft drie volwassen kinderen. Eentje, afgekort R., maakte het echter veel te bont. Een tweetal jaar geleden zat R. nog bij zijn vader. Sinds 2014 ging ie dan terug naar 'casa di mama'. Maar veel respect voor moeders huis had ie niet.

Een zwijnenstal. Da's wat hij er van maakte. Ook bedreigde hij zijn moeder met een mes! Kan er nog een schepje bovenop? Jazeker! Zo kwam zijn vriendin ook gewoon doodleuk in het huis wonen Ún weigerde hij te verhuizen.

Noodgedwongen vluchtte de moeder zelf uit haar eigen huis. Hoog tijd voor een rechtszaak. De moeder wil nu dat R. het huis verlaat, er een contactverbod komt Ún dat hij 3.000 euro aan misgelopen uitkering betaalt.

En zo geschiedde: op aandringen van de rechter hadden de twee een goeie babbel. De zoon zou nu op 30 november vertrekken Ún hij zou akkoord gaan met het contactverbod. De centjes betaalt hij maandelijks in stukjes terug... Les van de dag: met moeder valt niet (lang) te sollen!