De Brit Jamie Richardson is niet alleen een gigantische voetbalfan, hij is er ook van overtuigd dat Groot-Brittannië de wereldbeker mee naar huis gaat nemen. Hij besloot dus 21 dagen voor de finale diezelfde beker te laten vereeuwigen op zijn buik. “England 2018 World Cup Winners”, valt er zelfverzekerd te lezen.

De 32-jarige Jamie Richardson kreeg het idee voor de tattoo na de verpletterende zege van Engeland tegen Panama. “Ik ga de eerste zijn met zo’n unieke tattoo pochte de supporter tegen zijn maten in de pub”. De rest was geschiedenis, al duurde het nog even vooraleer hij een tattoo-artiest vond die zijn plannen wilde uitvoeren.

Hoewel velen de timmerman uit Yorkshire voor gek verklaarden, inclusief zijn vriendin, is hij heel blij met het resultaat. “Ik zie het niet als een risico. Ik weet dat ze gaan winnen. Bovendien wil ik hiermee de nationale ploeg een hart onder de riem steken”, aldus Richardson aan ‘The Sun’. Zijn vriendin Sammie Earp kreeg het nieuws pas achteraf te horen via een videotelefoontje. “You’re a d*ckhead, waren de eerste woorden die ze hem toeschreeuwde.” Ondertussen is de vrouw al een beetje bijgedraaid. Benieuwd hoe de Britten vanavond zullen spelen en of ze met de wereldbeker naar huis zullen gaan.
Foto