Twee jongens (16 en 17) uit Goes hebben vermoedelijk een spoor van vernieling achtergelaten in Goes. De politie denkt dat het tweetal vannacht allerlei diefstallen en vernielingen heeft gepleegd. Zo werd een hond uit een schuurtje meegenomen en een paar straten verder weer achtergelaten in een geparkeerde auto.

Een agent kwam het tweetal tegen toen ze op een gestolen scootmobiel rondreden. Ze waren net weggereden bij een bedrijventerrein, waar ze een tijd op een heftruck hebben rondgereden, zo blijkt uit het onderzoek van de politie.

Vermoedelijk zijn de jongens ook betrokken bij andere incidenten. Zo zijn er in de Fluitekruidstraat diverse auto’s beklad met gestolen verf. In de Eisenhouwerstraat is een hond uit een schuurtje gestolen. De hond werd later teruggevonden in een geparkeerde auto in de Bechlaan. Op die locatie is een (gestolen) kindercrossfiets gevonden. In dezelfde straat is snoep en ijs gestolen uit een schuurtje. In de Zevenbladhof was het ook raak. Daar zijn diverse schuttingen en auto’s beklad met verf. Foto In de Zuidvlietstraat zijn bij een woning kliko’s in brand gestoken. In de Zuidvlietstraat is ook een fiets aangetroffen (merk Koga Miyata) die niet van de bewoners is.

Het onderzoek naar de reeks vernielingen is nog niet afgerond. De politie is nog op zoek naar getuigen en gedupeerden.