@Emmo: Vrij naar H.E.Bates, schreef ons Bijltje. H.E.Bates was een Engelsman, geen Zweed. Ik denk dus dat 'rode bieten in mosterd' eerder een Engelse dan Zweedse specialiteit is (De Engelse keuken een beetje kennende denk ik dat dit wel kan kloppen )
Hoewel die zooi schijnbaar ook in Nederland gevreten wordt Recept 'rode bieten met honingmosterd en uitjes'
@KhunAxe: Kroten! En of die gegeten worden in Nederland! Maar ik heb ze nog nooit met honingmosterd gegeten...Maar gekookte bietjes in stukjes snijden en mengen met stukjes zure haring is echt heel lekker...
@Emmo: @KhunAxe: in die roman van Bates kwam iemand voor die allerlei restpartijen opkocht en probeerde te verkopen. hij stelde vast dat niemand die potten met bieten in mosterd wilde hebben
@venzje: Oh maar ik eet ze wel hoor! Maar uit pot, dan zijn ze te eten. Eten doe ik zo ongeveer alles, behalve zuurkool Maar net als iedereen heb ik mijn voorkeuren, bieten behoren niet tot mijn voorkeurseten