Een gigantisch grote rat veroorzaakte een enorme verstopping van het riool in Mexico-City, met een overstroming tot gevolg. Het beest, groter dan de meeste mensen, werd ontdekt door werknemers van de onderhoudsdienst in de Mexicaanse hoofdstad. Voordat je nachtmerries krijgt: de levensecht lijkende rat is van pluche.

Samen met de kolossale knuffel haalden de werknemers vervolgens ruim 20 ton afval uit de riolering. Volgens lokale media had dit afval zich jarenlang opgestapeld tegen de rug van het blokkadebeest, met een enorme verstopping tot gevolg. Hierdoor liep de hele buurt onder water.

De beelden van het groot uitgevallen knuffeldier werden al snel verspreidt op sociale media, waarna een vrouw zich zou hebben geïdentificeerd als de eigenares. Volgens haar zou de rat zijn bedoeld als decorstuk voor Halloween. Ze raakte het enorme gevaarte naar eigen zeggen kwijt tijdens een hevige regenbui. Het knaagdier had blijkbaar de vrijheid geroken, en besloten dat het riool een mooi plekje was om de komende jaren te vertoeven.
Foto