Een nieuwe woonst intrekken is altijd een beetje spannend. Hoewel je bij bezichtiging de muren hebt afgespeurd naar vochtplekken of barsten, kunnen er altijd verborgen gebreken opduiken. Een Amerikaans koppel heeft wat dat betreft de hoofdprijs gewonnen: vier dagen na hun verhuis naar hun appartement werden ze ei zo na bedolven door een waterval van uitwerpselen.

De Amerikaanse Taylor Kay Van Duyn en haar partner woonden nog maar net in hun nieuwe appartement toen ze plots bruinig water uit het badkamerplafond zagen lekken. Taylor voelde de bui al hangen en haalde haar smartphonecamera boven, net op het tijd om het sanitair debacle op beeld vast te leggen.

Op de video, die gedeeld en druk bekeken werd op TikTok, is te zien hoe het niet bij een klein lekje blijft. Op het plafond ontstaat een steeds groter wordende bult die uiteindelijk ook barst. En wat Taylor en haar vriend al vreesden, wordt een stinkende werkelijkheid: uit het plafond gutst een dikke stroom uitwerpselen. Het koppel besluit gelukkig op tijd de deur dicht te trekken voor de kakwaterval hun voeten bereikt. “Vierde dag in het apartement. Niet blij”, klinkt het bij Taylor, die intussen wel de verzekering inschakelde om de schade te vergoeden.
Foto