Een vluchtende Amerikaan is tot twee keer toe bij een arrestatie weggekomen door een politieauto te kapen. Pas na een achtervolging van bijna 100 kilometer kon de man worden opgepakt.

De politie was op de 33-jarige man afgekomen na een melding over overlast bij een motel even buiten Orlando. Tijdens een gesprek met agenten ging de man er ineens vandoor in hun auto.

De achtervolging leidde naar de snelweg I95, die voor de veiligheid van andere weggebruikers werd afgesloten. Een andere politieauto slaagde erin de auto van de weg te drukken, waarna de chauffeur de bosschage in rende.

Terwijl een tiental agenten het struikgewas doorzochten, schoot de voorvluchtige man ineens uit de bosjes een andere politieauto in. Hoewel hij snel omringd werd door agenten met politiehonden, kon hij wegkomen.

Een paar minuten later kon de politie de banden van de auto met spijkermatten lek maken. Het voertuig kwam met rokende banden tot stilstand in de middenberm. Daar gaf de man zich zonder verder verzet over.