Een man die afgelopen week voor de rechter moest verschijnen wegens rijden met een ongeldig rijbewijs en het illegaal in bezit hebben van marihuana, is vrijgesproken nadat hij zijn misdrijven bekende. Hij lijkt er alleen niet van geleerd te hebben: al op de parkeerplaats ging hij weer de fout in.

De man werd vrijgesproken als hij pas weer in de auto zou stappen nadat hij weer een geldig rijbewijs in bezit had. Eenmaal op de parkeerplaats besloot de man toch gewoon weer in de auto te stappen, zonder nieuw rijbewijs. Met ruim dertig kilo marihuana en bijna tien kilo marihuana extract.

De Massachusetts State Police meldt dat agent Michael Provost de verdachte in de auto zag stappen. Hij wist dat de man daarvoor in de rechtbank was geweest én dat de uitkomst was dat hij nog niet mag rijden. Hij besloot de 43-jarige verdachte aan te houden en te arresteren.

Bij het doorzoeken van de auto kwam de voorraad kalmerende middelen naar boven. De man is in de boeien geslagen en opnieuw naar de rechtszaal gebracht waar hij zijn dag begon, voor dezelfde aanklachten.