Een vrouwelijke bankier uit Engeland is door de rechter overgevoelig genoemd. De vrouw weigerde namelijk op de kinderen van haar baas te passen. De vrouw vindt dat ze het slachtoffer van discriminatie is en besloot haar werkgever aan te klagen.

De medewerker van de Canadian Imperial Bank of Commerce in Londen wilde een schadevergoeding van maar liefst 800.000 pond hebben. Tot drie keer toe zou de baas haar gevraagd hebben op zijn kinderen te passen, alle drie de keren weigerde ze. Ze zou daarop een afwijzende reactie hebben gekregen.

Ook zou hij aan haar refereren als 'zijn kleine zusje', wat de vrouw denigrerend noemt. Ze beschuldigt haar baas er nu van neer te kijken op Chinese mensen. Ook zou ze geen nauwsluitende jurken mogen dragen op de werkvloer omdat de baas zich moest kunnen concentreren, claimt de vrouw.

De rechter oordeelt nu dat de aanklacht voor discriminatie onterecht is en dat de vrouw overgevoelig is. Ze zou een onbetrouwbare getuige zijn en de waarheid verdraaien. De opmerking over de jurk zou nooit zijn gemaakt en het oppassen was een grapje geweest., meldt The Telegraph.