Aantrekkingskracht.com is een nieuwe Nederlandse blog over het versieren van vrouwen. De initiatiefnemer, Victor Verlon, wil de moderne man inspireren en van goede raad voorzien.

Het aantal alleenstaanden is de laatste decennia sterk toegenomen. Volgens het CBS zijn er op het moment 2,5 miljoen singles; de singlemarkt is groot in Nederland. Toch blijft het aanbod van goede kwaliteit versiertips voor mannen achter, zo vindt de oprichter van het blog, Victor Verlon.

"Ik geef al een paar jaar online cursussen over het versieren van vrouwen en tot mijn verbazing vond ik geen enkel gespecialiseerd čn kwalitatief goed blog over het onderwerp. Dat heeft mij doen besluiten om zelf een mannenblog te starten," zegt Victor Verlon van Aantrekkingskracht.com.

Victor Verlon vindt het persoonlijke karakter en de interactie op zijn blog essentieel: "Ik roep mannen op om veel vragen te stellen over het veroveren van vrouwen. Hoe meer reacties op mijn blog, hoe relevanter en inspirerender de artikelen."

De laatste decennia staat de traditionele rol van de man onder druk. De moderne vrouw is onafhankelijker en economisch zelfstandiger dan ooit. Mede daardoor vervaagt het beeld van de man als het sterke en dominante geslacht. Dat roept uiteraard nieuwe vragen op over hoe vrouwen te versieren.