Quote
ledi:
Quote
mr-mouse:
Quote:
En het is doodzonde om hem te mixen!
Niet alleen doodzonde om hem te mixen. Het IS een doodzonde volgens de makers van de Louis XIII. Mixen doe je maar met een V.S. of een V.S.O.P. volgens hen.
Juist, helemaal mee eens. De kenners zul je dan ook vast niet die cocktail zien bestellen. Vermoedelijk alleen maar mensen die willen laten zien goed ze in de slappe was zitten en dan daarmee tonen er geen verstand van te hebben.
Maar ik heb ook geen respect voor die barkeeper. Dan ga ik liever naar de bar van het Amstel Hotel, waar je goede waar voor je geld krijgt.
Hoezo heb je geen respect voor mij? vind dat een vreemde opmerking, ik heb deze cocktail gemaakt als ode aan Joseph Santini, de man die voor het eerst citroensap heeft toegevoegd aan een cocktailrecept. Ja hij is duur, maar de echte liefhebber heeft het er voor over. Ik zelf zou het er ook niet voor neerleggen, maar dat doe ik ook niet voor de cognac die er in gaat die al 100 euro per shot kost. Dus qua winstpercentage valt het reuze mee.