Manuel Angel Perez Lima had de hoofdrol tijdens de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Recreativo. De scheidsrechter ging in de fout bij alle goals en hielp zo Atletico aan de 2-1 overwinning.
In het laatste half uur raakte Perez Lima helemaal van slag. Het begon met een schwalbe van Emilio José Viqueira, die ging liggen zonder dat Atlético's José Manuel Jurado hem had aangeraakt. Doelman Leo Franco keerde nog wel de strafschop van Javi Guerrero, maar was kansloos in de rebound tegen diezelfde Guerrero.
Acht minuten later wees Perez Lima opnieuw naar de stip, ditmaal ten gunste van Atlético. Ook deze penalty was er geen want Luciano Galletti had zich nog opzichtiger dan Viqueira tegen het gras laten smakken. Fernando Torres benutte de strafschop.
En weer vijf minuten later keurde Perez Lima een treffer van Sergio Agüero goed, ook al was duidelijk te zien dat de kleine Argentijn met zijn linkerhand in plaats van met zijn hoofd een kopbal van Torres in het doel verlengde. Vlak voor tijd vergat de scheidsrechter ook nog Recreativo-speler Dani Bautista van het veld te sturen na diens tweede gele kaart, maar gelukkig voor Perez Lima lette de vierde assistent wel op.
Door de zege komt Atlético op gelijke hoogte met Barcelona en Valencia, die beide dertien punten hebben maar zondag nog in actie komen.