Twee automobilisten lieten zich niet van hun helderste kant zien toen ze erin slaagden om twee auto's te vernietigen met een paar start-kabels.
Het verwisselen van de accu-polen resulteerde in een zodanige schade aan de beide voertuigen dat beiden total loss werden verklaard.
Bij het incident in Colombia, South Carolina, verbond de eigenaar van de zilverkleurige Jeep, Andrew Jernigan, startkabels aan de rode Volkswagen van zijn 21-jarige vriendin Delaney Mills.
Hun vriend Marc Coty zag alles gebeuren, hij vertelt: 'Delaney's Volkswagen viel stil op straat dus Andrew zette er zijn Jeep naast om starthulp te geven'.
Toen ze bezig waren de kabels aan de polen te bevestigen kruisten ze de kabels per ongeluk zodat de positieve kabelklem aan de negatieve pool van de accu ging en vice versa.
Nadat Andrew zijn auto gestart had smolt de bekleding van de kabels waardoor het onmogelijk werd ze los te maken, de accu van Andrews auto begon te roken.
Terwijl ze 911 belden om hulp op te roepen vloog de accu in brand en die brand verspreidde zich heel snel over de hele motor van Andrews auto.
'Een van onze vrienden, Dylon Dickerson probeerde het vuur uit te slaan met een placemat maar dat had geen succes. We waren bang om er water op te gooien want dat leek ons niet zo'n slim idee met een elektrisch vuur.
In de 15 minuten die het duurde eer de brandweer ter plekke was, hadden de vlammen driekwart van Andrew's auto omvat en haalden een hoogte van rond de drie meter', aldus het verhaal van Coty.
Foto