Een 11-jarige jongen was de stank van marihuana in huis zó zat dat hij foto's heeft genomen van de huis-voorraad en die doorstuurde naar de politie.
Een huiszoeking in de gezinswoning in Dakota County, Minnesota, onthulde bijna 2 kilo marihuana, gestopt in plastic boodschappentassen, meldt de politie.
Reclasserings medewerker Heidi Christine Siebenaler (40) is aangeklaagd wegens het in bezit hebben van verdovende middelen.
Haar echtgenoot, Mark Siebenaler (eveneens 40 jaar) is aangeklaagd wegens bezit met doel tot verhandelen van verdovende middelen meldt 'The Star Tribune'.
Mark Siebenaler zei dat de drugs bedoeld waren voor medicinaal gebruik ten gevolge van een hersenbeschadiging, ongeveer 20 jaar geleden.
De jongen stuurde de foto's naar zijn biologische vader die de autoriteiten waarschuwde.
Het echtpaar beweerde dat Heidi Siebenaler helemaal niets wist van de drugs en dat de drugs uit de buurt van de kinderen gehouden werden.
Ze zei: 'Ze zeggen dat mijn zoon niet kon ontsnappen aan de lucht en zelfs naar buiten moest om een frisse neus te halen maar dat is gewoon niet waar, ik leef in dit huis, ik heb het nooit geroken. Hier wordt ik écht ziek van.'
Maar de 11-jarige heeft tegenover de politie zelf verklaard dat het huis regelmatig vergeven is van de walm. Vaak genoeg is het enige alternatief om er aan te ontsnappen naar buiten gaan, stond er in het huiszoekingsbevel. Foto