De Britse politie is op zoek naar een man die zijn katje heeft laten opeten door een slang. De dierenbeul filmde de tragedie. De video is inmiddels niet meer online, maar The Sun heeft wat screenshots. In het filmpje is te zien hoe het poesje op een bed wordt neergezet. De Tijgerpython ligt onder een kussen te wachten op zijn prooi. Als hij haar bespringt, wurgt hij zijn slachtoffer eerst. Daarna eet hij het beestje langzaam op, te beginnen bij haar hoofd. Een woordvoerder van de dierenbescherming schat dat de poes niet ouder dan vier maanden was. "Er is geen excuus om een levende kat op te laten eten door een python. Dit is een actie van een sadist."
Update : Dezelfde dierenbeul die eerder deze week een filmpje op internet plaatste waarin een katje werd opgegeten door een python, heeft opnieuw een schokkende video geplaatst. Op de nieuwe video zou volgens de Engelse krant The Sun te zien zijn hoe een klein katje door een vrouw onder water wordt gehouden tot het verdrinkt. Dierenwelzijnsorganisatie PETA heeft inmiddels een beloning van 2000 pond uitgeloofd voor informatie die leidt tot de arrestatie van deze dierenbeul.
De verantwoordelijke kan een celstraf krijgen van zes maanden en een boete van ruim 23.000 euro voor dierenmishandeling.