De Britse commerciële tv-zender ITV had een wel heel uitzonderlijke gaste op bezoek. De 27-jarige Hazel Jones is immers geboren met twee vagina's en vertelt daar ronduit zonder schaamte over. "Ik ben twee keer ontmaagd", aldus Jones.
Tot haar veertiende realiseerde Hazel zich niet dat ze anders was dan alle andere meisjes. "Ik praatte er met mijn vrienden over. Zij keken altijd heel verbaasd terwijl ik totaal niet wist waarom."
Vier jaar later werd er bij Hazel uterus didelphys vastgesteld. Dat betekent dat je alles dubbel hebt: twee baarmoeders, twee baarmoedermonden, twee baarmoederhalzen en dus ook twee vaginale ingangen. De kans dat een vrouw zoiets heeft, is één op een miljoen. "Ik vond dat geweldig", aldus Hazel.
Men zou denken dat Hazel beschaamd en ongemakkelijk door het leven wandelt, maar niets is minder waar. Hazel voelt zich naar eigen zeggen prima in haar lichaam en gaat met haar man zelfs naar seksclubs. "Dat is het bewijs dat aantoont hoe relaxed ik ben. Mijn vreemde conditie maakt me niet verlegen. Het is zelfs iets dat ik vier", lacht Hazel.