In het Engelse stadje Glastonbury was vrijdag een heel vreemde vechtpartij te zien. Een voorbijganger viel een manshoge piemel aan. Dat was straatartiest Chris Kelly, van theatergroep Nomadic Academy of Fools. Kelly liep verkleed als geslachtsdeel door de winkelstraat, toen een boze man op hem toe liep. De man begon hem uit te schelden. Hij riep dat het verkleedpak "goor" was en begon het de acteur van het lijf te rukken.
Kelly's verkleedpartij was onderdeel van een jaarlijks straatfestival, dat vier dagen duurt. Hij kon de aanvaller niet alleen de baas en actrice Joanne Tremarco moest hem bijstaan. Zij was op dat moment als vagina verkleed. Het lukte piemel en vagina samen om de boze man vast te houden tot de politie arriveerde. Die nam de man mee, maar beval Kelly en Tremarco tegelijkertijd hun kostuums uit te trekken. Reclamefolders voor hun voorstelling werden ook in beslag genomen, tot ergernis van de organisatoren van het straatfestival. Een woordvoerder zei: "De reactie van de politie heeft ons zeer verbaasd. Dit stuk is hier wel vaker opgevoerd. Het wordt altijd goed bezocht en er was verder geen opschudding."
Politiewoordvoerder Mark Nicholson reageert: "We hadden de opvoering van het stuk inderdaad niet moeten verhinderen. Toch is het niet fatsoenlijk om op straat te lopen in zulke kleren, als kinderen en andere mensen die zulks storend vinden het kunnen zien." Filmpje