De 65 jarige Rozamund Perrin stond even raar op te kijken toen ze haar brievenbus opende en haar eigen kanten ondergoed er in terug vond. Daarnaast zat er ook nog een brief bij met een verzoek: ‘Hang uw ondergoed alstublieft niet meer buiten aan de waslijn.’
Perrin woont in Stokeinteignhead tegenover een basisschool. Volgens de nog onbekende schrijver van de brief is het niet gepast om dan je ondergoed buiten aan de waslijn te hangen, waar alle kinderen het konden zien.

Haar dochter Charlotte werd zo kwaad van de brief dat ze het bericht op Facebook zette. „Het is toch belachelijk dat iemand ondergoed ziet hangen, vervolgens op het privéterrein gaat om het ondergoed weg te halen en het vervolgens met een brief in de brievenbus stopt?!”
Ze bekent nog wel dat het niet de eerste keer is dat buurtbewoners van haar moeder het over haar ondergoed hebben. Ongeveer tien jaar geleden werd het onderwerp zelfs aangehaald op een vergadering van de plaatselijke gemeente.
Charlotte geeft toe dat ze wel vaker aan haar moeder heeft gezegd dat ze wel erg uitbundig haar ondergoed aan de lijn heeft hangen, maar dit gaat haar toch wel echt te ver.

Ondertussen krijgt Rozamund ontzettend veel reacties, meldt Daily Mail. Sommige mensen stuurden haar uit support ondergoed. Anderen boden aan met haar te gaan shoppen en samen ondergoed te kopen.