Een dronken man heeft dinsdagavond in Maarn zwaaiend met een mes het verkeer staan regelen.
Rond 19.40 uur kreeg de politie de melding dat een dronken man op de Ted Visserweg zou lopen. Terwijl agenten onderweg waren, werd gemeld dat de man het verkeer stond te regelen, een mes bij zich had en daarmee stond te zwaaien. Daarna kwam de melding dat er op dat moment op het Hemert van Dinghofplein werd ingebroken.
Enkele agenten gingen naar de Ted Visserweg en andere agenten naar de tweede locatie. Op de eerste locatie hoorden de agenten dat de verdachte, een 36-jarige man uit Maarn, stomdronken een woning had verlaten en weg was gelopen. Vervolgens bleek dat dit dezelfde man was die op het Hemert van Dinghofplein in zou breken.
De man bleek daar bij twee woningen een tuinhekje en een schutting te hebben vernield, maar was niet binnen geweest. Hij had zijn mes op straat achtergelaten en was vervolgens weggelopen.
Meerdere agenten, waaronder een hondengeleider, zochten in de omgeving naar de verdachten. Daarbij werd de verdachte aangetroffen, onder controle gebracht en geboeid. Hij werd naar het politiebureau overgebracht en voor nader onderzoek ingesloten.