Julie Cervera had haar loterijbriefje ergens in haar auto weggestopt en er nooit meer aan gedacht. Tot op het internet een foto verscheen van haar dochter door de organisatoren van de staatsloterij van Californië online gezet. Ze hadden de foto geplukt uit de bewakingsbeelden van een drankwinkel waar de hoofdprijs van 23 miljoen dollar in mei was gevallen. Omdat de loterij precies weet op welk tijdstip welk lot waar is gekocht wisten ze dat ze de juiste deelnemer hadden.
Aanvankelijk schrok Julie alleen maar toen ze de foto online zag. Ze dacht dat haar dochter de drankzaak had beroofd. Pas in tweede instantie begreep ze dat ze een winnend lot had. Het zoeken was nog even een zenuwslopertje maar toen dat eenmaal was gelukt kon het feest beginnen.
Naar eigen zeggen zat Julie totaal aan de grond. Ze stond rood, was door haar kabelbedrijf afgesloten en had een torenhoge schuld bij haar energieleverancier. Gelukkig krijgen prijswinnaars bij deze loterij 6 maanden om hun prijs op te halen en dus was Julie nog op tijd in één keer uit de zorgen.