Het is een trucje dat je even onder de knie moet krijgen. Maar vrouwen zouden daar iets meer moeite mee hebben. Ook in het Ierse Belfast gaat het niet vanzelf.
Een paar jongens in Belfast zagen dat een vrouw aan de overkant van de straat al een tijdje wanhopig probeerde haar auto in te parkeren. Het gevolg is het toppunt van leedvermaak: een 14 minuten durende aaneenschakeling verkeerd sturen. Alle ingrediŽnten voor een internethype zijn aanwezig. En het filmpje is inmiddels dan ook meer dan 3,5 miljoen keer bekeken. Nu is het wel heel makkelijk om van bovenaf een beetje kritiek te hebben. Maar het begin van de lijdensweg staat nog niet eens op film. "Eerst is een van ons nog naar beneden gelopen om de vrouw te helpen", zegt een van de jongens. "Maar ze wilde onze hulp niet. Toen zijn we maar gaan filmen."
In het filmpje is te zien dat verschillende mensen op straat de vrouw proberen te helpen, maar ze blijft volhouden dat ze het zelf kan. En uiteindelijk krijgt ze het voor elkaar. Onder luid gejuich van de jongens stapt ze netjes uit. Oordeel zelf