Wesley Warren is niet snel tevreden. De 49-jarige Amerikaan is eindelijk verlost van zijn gigantische scrotum. De operatie heeft hem echter achtergelaten met een zeer kleine klabanus, dus nu is Wesley boos.
Warren leed aan een zeldzame aandoening, waardoor zijn ballen samen meer dan 50 kilo wogen. Onlangs werden zijn superscrotum en ballen verwijderd tijdens een operatie van dertien uur. Warren is echter niet tevreden. Na de behandeling had hij namelijk nog maar een penis van nog geen drie centimeter en dat was eerst anders.
"Als ik naar beneden kijk en zie wat er nu hangt, is het anders dan voorheen. Het is compleet anders", aldus de zakloze man met kleine pik tegen The Sun. "Wat er na de operatie over is gebleven, is een klein stompje dat niet eens groter wordt. Ik kan geen relatie beginnen. Iemand die mij in haar leven wil moet heel geduldig of helemaal gek zijn."
Volgens de arme Wesley begonnen zijn ballen in 2008 te groeien nadat hij ze in zijn slaap geplet had. Uiteindelijk was zijn zak zo gezwollen dat hij in plaats van een broek een vest met capuchon moest dragen.