Een wethouder van de Vlaamse gemeente Hoeilaarts is in opspraak gekomen door een slippertje. Zij werd half ontkleed gefilmd in het gemeentehuis waar zij met een man stond te "flikflooien".
Een aantal Vlaamse kranten maakt er uitgebreid melding van. Els Uytterhoeven stond 's avonds schaars gekleed een man te zoenen en te strelen in een kamer van het gemeentehuis. Een groep jongeren dacht inbrekers op heterdaad te betrappen en filmde de twee mensen achter het raam. Toen de jongeren goed keken, zagen ze pas wat ze hadden gefilmd. Het probleem voor Els Uytterhoeven is dat de man met wie ze stond te vrijen niet haar eigen man is, maar de voorzitter van een plaatselijke vereniging. De schepen, zoals een wethouder in Vlaanderen heet, moet op korte termijn uitleg geven aan de gemeenteraad over het gebeurde.
Het gemeentehuis van het Brabantse Hoeilaarts is gevestigd in een 15-de eeuws kasteel. Op Facebook heeft Uytterhoeven nu de bijnaam 'kasteelpoepster'. Poepen is een plat Vlaams synoniem voor seks hebben met iemand.