Een passagier heeft een klein vliegtuig aan de grond gezet, nadat de piloot ziek was geworden. De man landde het toestel op het Britse vliegveld Humberside Airport.
De passagier had geen ervaring met vliegen en werd bij de landing begeleid door twee vlieginstructeurs die waren gevraagd om naar het vliegveld te komen. Naast de instructeurs waren voor de zekerheid ook brandweer en ambulance opgeroepen.
Volgens een van de instructeurs moest de man het toestel in het donker landen en heeft hij een "geweldige taak" volbracht. Het vliegtuig is bij de vierde landingspoging aan de grond gezet. Toen het vliegtuig stilstond begonnen de aanwezige luchtverkeersleiders spontaan te applaudisseren, zei de instructeur.
Een ooggetuige zei dat het toestel met horten en stoten neerkwam, met het neuswiel de grond raakte en vervolgens stilstond. Doordat het even duurde voordat het vliegtuig van de landingsbaan kon worden weggehaald, liepen twee inkomende vluchten uit Aberdeen en Amsterdam vertraging op.

Alleen de passagier en de piloot waren aan boord van het vliegtuig dat was vertrokken uit Sandfort Airfield, 40 kilometer van Humberside Airport. Waardoor de piloot onwel werd en hoe het nu met hem gaat, is niet bekend.