Zelf mag hij dan twijfelen of Sinterklaas en Zwarte Piet wel bestaan, binnenkort kan Prem Radhakishun de decembercadeautjes sieren. Het hoofd van Prem staat op inpakpapier dat Nieuwe Revu deze week weggeeft. Op het paarse vel staan rode mijters gedrukt, afgewisseld met Prem inclusief pietenbaret en gouden oorringen.
"Prem vertelde onlangs aan tafel bij DWDD, terwijl veel kindjes misschien wel zaten te luisteren, dat Sinterklaas niet zou bestaan", verklaart het weekblad zijn gift aan de lezers. "Dat was natuurlijk een vergissing van Prem. Via dit pakpapier geven we hem de gelegenheid het sinterklaasfeest alsnog van een feestelijk tintje te voorzien."
Prem blijft er voor zijn doen vrij rustig onder. "Leve de vrijheid van meningsuiting'', is zijn eerste reactie. "Ik begrijp dat een blad dat door zijn uitgeverij Sanoma in de uitverkoop is gedaan, desperaat lezers probeert te trekken. De opiniemaker weet nog niet precies of hij er iets tegen gaat doen. "Als jurist zit ik te denken aan mijn portretrecht. Ik sluit niet uit dat er alsnog een nota gaat naar Nieuwe Revu voor het gebruik van mijn portret.''