Een Amerikaans stel heeft moeite om hun huis te verkopen nadat ze in de advertentie vermeldden dat het ‘een beetje spookt’ in het huis. Gregory en Sandi Leeson willen hun 113 jaar oude Victoriaanse huis in Dunmore, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, verkopen.
Ze hebben genoeg van de nachtelijke geluiden en het constante gevoel dat er iemand bij hen in het huis is. Ze besloten wel eerlijk te zijn over hun reden om het huis te verkopen. Ze schreven op de website van de makelaar dat het in het huis ‘een beetje spookt’. Tevens vermeldden ze dat er af en toe ‘s nachts gegil te horen is en zo nu en dan het gezicht van een geest te zien is in de spiegel van de badkamer.
Het leverde hen veel aandacht op van de media en van nieuwsgierige mensen. Ook meldde zich een voormalige bewoner die beweerde ooit een schedel in de, inmiddels gebarricadeerde, kelder te hebben gevonden.
Kopers hebben zich echter nog niet gemeld. Inmiddels hebben de Leesons besloten het huis te verhuren. Overigens zegt Gregory Leeson niet in spoken te geloven.
“Maar toch heeft het huis een enge sfeer”, zo zegt hij tegen ABC News. Zijn vrouw zegt echter zeker te weten dat er geesten in het huis zijn.