Een Belgische vrouw zoekt in Nederland naar haar dochter, die ruim 28 jaar geleden tegen haar wil te vondeling is gelegd. Het spoor loopt vooralsnog dood in het Lievensziekenhuis in Bergen op Zoom.
De vrouw heeft het Vlaamse programma 'Vind mijn familie' gevraagd te helpen bij de zoektocht.
Het voornaamste spoor is een Nederlands krantenbericht uit juni 1985, over een donkere baby die in de berm van een snelweg bij Ossendrecht, vlakbij café Puts Molenke, is gevonden. Gewikkeld in een roodbruin dekentje en een wit lakentje. Ze is door de politie naar een ziekenhuis gebracht.
Het kind is bij de burgerlijke stand waarschijnlijk ingeschreven onder de naam Pauline Andrea van Ossendrecht. Vernoemd naar de agent die haar vond (Paul Jacobs) en de toenmalige burgemeester van Ossendrecht, Andreas van Gils. Diederik van Den Abeele van 'Vind mijn familie' stelt dat dit zo goed als zeker de dochter moet zijn.

'Wij zochten in eerste instantie in België, tot we dit krantenbericht vonden.' Hij denkt dat het kind in de pleegzorg of het adoptiecircuit, mogelijk in Brabant, terecht moet zijn gekomen.