Kinderspeelparadijs Ballorig laat een kleuter voor één dag de functie van directeur bekleden. De 4-jarige Bram uit Almere gaat als grote baas de boel op stelten zetten. Op het programma: rappen, een modeshow en discodansen.
De jonge directeur wordt donderdag als een echte ster ontvangen op een rode loper, waar een fotograaf hem opwacht. Hoe jong hij ook is, de meisjes lopen nu al achter hem aan waar hij ook gaat of staat. Baas B. is duidelijk een 'natural born leader' die geen nee accepteert en weet wat hij wil.
Natuurlijk wordt er ook vergaderd. Bram neemt de leiding over belangrijke beslissingen als welke de lekkerste snoepjes zijn en welke nieuwe speeltoestellen geïnstalleerd moeten worden.
Ouders konden op Facebook een reactie achterlaten met de leukste reden waarom hun kindje Baas van Ballorig moest worden. Tien kinderen met de beste ideeën gingen door naar ronde twee, waaruit Bram als winnaar werd benoemd.
Ballorig is een keten van indoor-speeltuinen waar kinderen op verschillende type toestellen kunnen spelen, klimmen, glijden en springen.
Foto