De meesten hebben wel eens een leugentje om bestwil verteld, maar de Britse DaniŽlle Watson ging wel erg ver met haar leugens. DaniŽlle loog tegen al haar vrienden en haar hele familie dat ze een terminale vorm van baarmoederhalskanker had.

In 2012 begon DaniŽlle op 21-jarige leeftijd met haar leugen. Ze wilde zo snel mogelijk trouwen nadat ze dit nieuws Ďhoordeí, maar had daar niet genoeg geld voor. Om de bruiloft door te laten gaan, doneerden familie, vrienden en zelfs onbekenden geld aan de vrouw. Dit kwam uit op een bedrag van ruim Ä12.500. De weddingplanner, Leigh Stewart, besloot het trouwfeest kosteloos te organiseren, en haalde ook nog eens duizenden euroís op via Crowdfunding.
Via Twitter maakte DaniŽlle bekend te zijn genezen van de ziekte ťn nog eens zwanger te zijn ook. Eerder werd er nog gezegd dat de kans van genezing maar 15% was. Ook was er Ä7.500 opgehaald voor een speciale behandeling, die DaniŽlle niet eens onderging. Dit leidde tot een onderzoek van de politie.

Uiteindelijk heeft DaniŽlle een bekentenis afgelegd voor de rechtbank. Ze wordt nu vervolgd door het Engelse openbaar ministerie.