Na een bezoekje aan een autowasstraat in Californië hoorde Sal Landeros bij thuiskomst geklop in de achterbak. Tot zijn verbazing was er iemand ingekropen.

Sal sloeg op de kofferbak en hoorde opnieuw iemand kloppen. Samen met zijn zoon Chris deed hij ‘m voorzichtig open. De twee zagen een paar ogen en vonden het te gevaarlijk om de persoon meteen vrij te laten. Ze gooiden de achterbak snel weer dicht en belden de politie, schrijft ABC11.

Met getrokken stroomstootwapens en pistolen gingen de agenten om de auto heen staan. Eddie, die in de plaats Montclair woont, filmde hoe de kofferbak werd geopend. De man in de achterbak leek erg blij dat hij werd bevrijd. Zijn vrijheid was wel van korte duur, want de politie sloeg hem in de boeien.

“Hij zei erg vaak sorry en legde uit dat hij had geprobeerd te vluchten voor iemand die hij geld schuldig was”, vertelt Eddie. De schrik zat er goed in bij de Landerosjes, maar nu kunnen ze er wel om lachen. Eddie heeft zich voorgenomen om voortaan te checken of er stiekem iemand meelift.