Velen waren verbijsterd toen ze het overlijdensbericht van een 83-jarige vrouw lazen in de Connecticut Post. De Amerikaanse, die wel van een grapje hield, had elf jaar eerder het bericht zelf geschreven.
Het ging als volgt: Norma Rae Flicker Brewer, een inwoonster van Fairfield, is overleden tijdens het beklimmen van de Kilimanjaro. Ze heeft haar levensdoel om de top te bereiken nooit gehaald, maar kwam wel tot het basiskamp. Haar dochter, haar katten en hond Mia waren bij haar toen ze stierf. Het vermoeden bestaat dat mevrouw Brewer is overleden aan onderkoeling, nadat Mia haar warme winterlaarzen en haar sokken had opgegeten.
Dochter Donna Brewer wordt platgebeld door lezers die zich afvragen waarom een vrouw van 83 in godsnaam de Kilimanjaro gaat beklimmen. Mensen die mijn moeder niet kennen zijn stomverbaasd. Mensen die mijn moeder wel kennen lachen en zeggen: Ja, dat is Norma. Ze had altijd wilde verhalen, die meestal niet klopten.
Zoon Raymond voegt toe: Met dit overlijdensbericht wilde ze waarschijnlijk zeggen, dat het leven weliswaar serieus is, maar dat je het niet altijd al te serieus moet nemen. In werkelijkheid stierf Norma aan een beroerte.