Het Amerikaanse koppel Kim en Ryan vrezen dat hun geadopteerde kind een seriemoordenaar zal worden, dat verklaren ze in het TV-programma Dr. Phil.

Hun zoontje, Rylan, werd geadopteerd toen hij nog een baby was. Zijn biologische moeder was verslaafd en beide ouders leden aan borderline.

Toen Rylan pas 18 maanden was, besefte Kim al dat hij niet helemaal normaal was. Rylan hield toen zijn adem ik tot hij flauwviel. Toen hij drie werd, stak hij gewelddadig messen in een watermeloen. Toen hij zes werd, sloot hij zichzelf op in de badkamer, vond hij een scheermesje en sneed hij zijn vingertoppen af.

Rylan zegt dat 'Bleeder' hem de opdrachten geeft. Bleeder is zijn ingebeeld vriendje die hem zegt om de hele familie uit te moorden. "Ik vrees dat we een seriemoordenaar aan het opvoeden zijn", zegt Kim. "Rylan vertelt ons zelfs hoe hij ons zou vermoorden: hij zou messen boven zijn hoofd tillen en in onze borstkas steken."

"We zijn al naar zeven verschillende ziekenhuizen met hem gegaan, maar nergens kunnen ze hem helpen", gaat Kim verder. Ryan vult aan: "We kennen geen normale dagen meer. Als Rylan de controle verliest, is er maar één uitweg: hem vasthouden. Soms een uur lang. Ik doe dat niet graag, maar het is een noodzakelijk kwaad."