In Amerika is de miljonair Robert Durst aangehouden op verdenking van moord. Hij werd opgepakt vlak voordat een HBO-documentaire over hem werd uitgezonden waarin hij per ongeluk drie moorden bekende.

Want als Durst tijdens de opnames naar de wc gaat, beseft hij niet dat zijn microfoon nog aan staat. "Wat heb ik in godsnaam gedaan", fluistert hij tegen zichzelf. "Ik heb ze allemaal vermoord", vervolgt hij.

Durst is een erfgenaam van een New Yorkse miljonairsfamilie. Hij werd in de afgelopen dertig jaar beschuldigd van drie moorden in drie verschillende staten. Maar hij werd voor geen van de drie veroordeeld.

In de zesdelige serie The Jinx spreekt hij openhartig over de verdwijning van zijn eerste vrouw Kathleen McCormack in 1982, de onopgeloste moord op vriendin Susan Berman in 2000, en over de dood van zijn buurman Morris Black in 2001.

In het programma wordt nieuw bewijs aangedragen in de moordzaak van Susan Berman. Zo zou het handschrift van een nieuw gevonden brief die Durst naar Berman stuurde precies overeenkomen met een anoniem briefje dat de politie ontving over de dood van Berman.

De programmamakers interviewen Durst over dit nieuwe bewijs in de laatste aflevering van de serie. Als hij daarna naar de hotelbadkamer loopt, mompelt hij tegen zichzelf: "Dit is het. Je bent erbij." Hij beseft niet dat hij wordt opgenomen.