De 20-jarige Sierra Sharry uit Oklahoma verloor vorig jaar haar levensgezel Lane Smith bij een tragisch ongeluk. Hun zoontje Taos van een halfjaar heeft zijn vader nooit gekend. Omdat Sierra hem enorm miste op de familiefoto, vroeg ze haar fotograaf om een van de foto’s te photoshoppen. Wereldwijd raken mensen ontroerd van de bijzondere bewerking.

De Amerikaanse Sierra was acht maanden zwanger toen haar vriend omkwam bij een bootrace. ,,13 juli 2014 was de ergste dag van mijn leven”, schrijft ze op Facebook. ,,Ik ben mijn maatje verloren, de vader van mijn ongeboren kindje. Sinds die dag voel ik mij zo leeg van binnen. Ik hield meer van hem dan van het leven zelf.”

Ook tijdens een fotoshoot met haar zoontje viel het gemis haar zwaar. Dit greep fotograaf Kayli Rene direct naar het hart waarop ze besloot om op het verzoek in te gaan om een van de foto’s te bewerken zodat het leek alsof de vader erbij was.

De bijzondere familiefoto gaat sinds deze week massaal rond op sociale media. Alleen al op Facebook is de post bijna 30.000 keer gedeeld op het moment van schrijven. Kayli krijgt verzoeken van over de hele wereld van ontroerde mensen die ook zo’n familiefoto willen. Sierra, die gelijk in huilen losbarstte bij het zien van de foto, kan het maar niet geloven dat haar foto zoveel bij wildvreemden losmaakt. ,,De steun die ik krijg van vreemde mensen is iets waar ik voor eeuwig dankbaar voor ben.”

.,Dankzij Kayli heb ik nu een foto van mijn kleine gezinnetje, eentje die mijn zoon vertelt dat Lane er niet meer fysiek is, maar wel iedere dag geestelijk over ons waakt.”
De foto