De Amerikaanse Jocelyne was getuige van een schietpartij. Een verslaggeefster wilde haar daarover een aantal vragen stellen, waar het meisje niet helemaal op was voorbereid. Ze moest namelijk zo nodig plassen, dat ze tijdens het interview het in haar broek deed.

Het is duidelijk dat Jocelyne nodig naar de wc moet. Op de video is te zien hoe zij continu onhandig heen en weer wiebelt op haar voeten. Ze geeft met moeite antwoord op de ingewikkelde vragen die de verslaggeefster stelt en ze kijkt een aantal keer vertwijfeld om zich heen.

Jocelyne besluit dat het genoeg is wanneer de verslaggeefster voor de zoveelste keer een vraag stelt. ,,Ik moet plassen”, klinkt het wanhopig uit haar mond. De verslaggeefster reageert laconiek en zonder enige vorm van inleving. Sterker nog: ze gaat stug door met het interview.

Steeds wanhopiger geeft Jocelyne aan dat ze écht een bezoek aan het toilet moet brengen. De verslaggeefster negeert de noodkreten volkomen, totdat het te laat is. ,,Ik heb het in mijn broek gedaan”, klinkt het.

Beschaamd houdt het meisje haar handen voor haar kruis. Het is echter te laat. Op de video is te zien hoe een donkere vlek zich verspreid op haar beige broek. De verslaggeefster begrijpt eindelijk de ernst van de situatie en besluit het interview te stoppen. ,,We zijn zo bij u terug.”