Bijna vijf maanden geleden werd de 29-jarige Carlos Morales in één klap weduwnaar en vader van vier baby’s. Nu doet hij zijn verhaal.

De baby’s, drie meisjes en een jongen, kwamen in januari van dit jaar gezond ter wereld. Maar hun moeder Erica stierf door te veel bloedverlies.

"Alles ging goed. Erica deed het zo goed. Het was perfect", blikt Carlos Morales terug in People Magazine. Tot het moment dat hij hoorde dat zijn vrouw was overleden. Hij was er kapot van en wist niet wat te doen zonder haar. Maar nu, vijf maanden later, voelt hij zich gezegend met zijn 'vier prachtige baby’s'. "Ik wou dat Erica kon zien hoe ze groeien."

Via crowdfunding stroomden de donaties binnen zodat Morales zijn kinderen groot kan brengen. Iemand gaf zelfs 10.000 dollar per kind voor hun studie. "Alles wat ik doe is voor de toekomst van mijn kinderen. Ik had niet veel geld en de donaties voelen als een enorme bevrijding."

Morales is weer aan het werk gegaan. Zijn kinderen achterlaten, is het moeilijkste moment van de dag, zegt hij. "Op weg terug naar huis, realiseer ik me altijd dat mijn vrouw er niet meer is. Zo had het niet moeten zijn. Dat maakt me triest."

Maar dat gevoel maakt plaats voor geluk als hij de gezichtjes van Carlos jr., Tracy, Paisley en Erica, vernoemd naar zijn vrouw, ziet. "Het is mijn taak om ze een geweldig leven te geven. Maar ik zou het niet kunnen zonder mijn vrienden en familie."

Zoals zijn schoonmoeder Sondra die bij hem is ingetrokken om te helpen. "Ze heeft gezegd dat ze zolang blijft als nodig. Ze is zo’n lieve oma. Het grootbrengen van de kinderen is een echte teamprestatie."
Foto