Michael Clifford van de band 5 Seconds Of Summer is tijdens een concert in de Wembley Arena in Londen in brand gevlogen. De gitarist kwam te dicht bij vuurwerk op het podium. Het moment is vastgelegd op video.

Op foto's en video's van fans is te zien hoe het haar van de 19-jarige man vlam vat. Direct daarna dooft hij het vuur door met zijn handen op de vlammen te slaan. Voordat hij van het podium verdwijnt, dept hij zijn gezicht met een handdoek.

Na het incident vertelt een bandlid dat de show wordt gestopt, omdat Clifford naar het ziekenhuis moet. Fans van 5 Days Of Summer maken zich daarna grote zorgen over de toestand van de gitarist en leven mee op sociale media. "Ik doe het nooit, maar nu moet ik huilen. Hopelijk gaat het goed met Michael", zegt een fan.

Uren later laat Clifford weer van zich horen. Op Instagram en Twitter plaatst hij een foto waarop zijn gezicht is ingepakt met verband. "Sorry dat ik de show niet kon afmaken, maar gelukkig lijk ik nu op Two-Face (een schurk uit Batman, red.). Dank iedereen voor de zorgen", schrijft Clifford bij zijn tweet, die tienduizenden keren wordt geretweet.
Filmpje