Een negentienjarige jongen uit Schotland is tijdens een vlucht van EasyJet onwel geworden omdat hij te veel kleding droeg. James McElvar had een overschot aan bagage bij zich waardoor hij was genoodzaakt extra lagen kleren te dragen. ,,Lopen was onmogelijk. Ik kon amper het vliegtuig in.''

De tiener weigerde te betalen voor de extra bagage en besloot de overtollige kleding aan te trekken. McElvar droeg zes T-shirts, vier truien, drie spijkerbroeken, twee joggingbroeken, twee jassen en twee petjes. Zodra de jongen het vliegtuig binnenstapte, wilde hij zich ontdoen van de extra lagen kleding. Er was een probleem: hij moest wachten tot het toestel in de lucht was.

Dit duurde voor de jongen te lang. Zijn lichaamstemperatuur steeg snel, waardoor de jongen begon te braken. Het cabinepersoneel verplaatste de jongen naar een lege rij stoelen. Waar hij vervolgens alle stoelen onder kotste.

Het cabinepersoneel was wederom genoodzaakt McElvar te verplaatsen. Toen de jongen weer zat, viel hij flauw. Gelukkig voor hem was er een paramedicus aanwezig die McElvar voor de rest van de vlucht verzorgde.

,,Het was een nachtmerrie. Ik ben tijdens de vlucht twee keer flauwgevallen. Toen we waren geland in Glasglow stond een ambulance op mij te wachten'', vertelt McElvar aan Daily Mail. ,,Ik dacht dat er iets verkeerds was. Ik kon niet normaal ademen. Ik dacht dat ik een hartaanval kreeg.''